FOra majice dugo se pamte!

Znamo da želite na upečatljiv i originalan način ispratiti jedan period svoga života. Ako tražite kvalitetne majice sa vrhunskim printom koja traje da ostaje za uspomenu, onda klikni na poveznicu ispod.

VRIJEME DO NORIJADE

Dana
Sati
Minuta
Sekunda

Naša ponuda

Imaš ideju! Nemaš dizajn?

Ako trebate pomoć pri izradi dizajna za Vaše majice, nema problema. Mi Vašu ideju pretvaramo u stvarost i to potpuno besplatno u slučaju da majice radite kod nas.

Kako možemo biti sigurni da je to to?

Prije realizacije na vaš mail šaljemo vizual kako će izgledati vaše majice. Tek kada potvrdite i kažete: “Može!”, majice idu u tisak. Nakon suglasnosti više nije moguće mijenjanje izgleda majice.

Kvaliteta za uspomenu

Nudimo kvalitetne majice debljine od 150g - 190g, 100% polučešljani pamuk. Majice su poznatih brendova široke palete boja i naravno po prihvatljivim cijenama.

Dostava paketa

Dostava na području Republike Hrvatske je potpuno besplatna za iznose veće od 400kn. Pakete šaljemo putem HP-a ili GLS-a te vaš paket stiže izravno na adresu koju želite!

Plaćanje

Plaćanje je 50% prije izrade na račun naše tvrtke ili u poslovnici Ozaljska 82. Ostatak se plaća kod preuzimanja paketa.

Dimenzije

Informativne dimenzije majica možete pogledati na našim stranicama prilikom web narudžbe.
Veličine koje imamo zadovoljit će i najzahtjevnije, od XS do 5XL.

imaš pitanja?

Odgovori na česta pitanja

Rok izrade je od 7-10 radnih dana, a računa se od dana potvrde dizajna. U poslovnici je preuzimanje isti dan po završetku, a ukoliko šaljemo paket, onda je to još +2 dana.

U cijenu je uračunat tisak do veličine 40x30cm.