Nudimo Vam praktična rješenja za uveze koji će izgledati elegantno i profesionalno. Kod nas možete pronaći bogat izbor različitih vrsta uveza za Vaše dokumente. Na uvezivanje možete donijeti svoje materijale ili ih isprintati kod nas.

Uvez klamanjem / Booklet

Nudimo Vam razne mogućnosti uvezivanja klamanjem. Klamanje se vrši strojno, pa osim što skraćuje vrijeme dorade i isporuke materijala, svaki primjerak je identičan, bilo da se radi o klasičnom klamanju u kut, dvostruko klamanje u sredini ili booklet knjižnici.

Details

Plastična spirala

Podrazumijeva uvezivanje gotovih materijala plastičnom spiralom, prednju zaštitnu prozirnu foliju i stražnji zaštitni crni karton. Spirale dolaze u raznim veličinama, ovisno o debljini materijala koji se uvezuju. Maksimalna količina za uvez je cca 450 stranica.

Details

Žičana spirala

Podrazumijeva uvezivanje gotovih materijala žičanom spiralom, prednju zaštitnu prozirnu foliju i stražnji zaštini crni karton. Spirale dolaze u raznim veličinama, ovisno o debljini materijala koji se uvezuju.

Details

Plastična letvica

Podrazumijeva uvezivanje gotovih materijala u plastičnu letvicu u boji, prednju zaštitnu prozirnu foliju i stražnji zaštitni crni karton. Uvez je moguće naknadno rastaviti i mjenjati sadržaj prema potrebi. Letvice dolaze u raznim veličinama, ovisno o debljini materijala koji se uvezuju.

Details

Termo uvez

Podrazumijeva umetanje gotovih materijala u unificirane fascikle sa ljepilom. Fascikla ima prednju prozirnu stranicu, a hrbat i stražnja stranica su bijele boje. Dolaze u raznim veličinama, ovisno o debljini materijala koji se uvezuju. Pripada u trajniju vrstu uveza jer nakon ljepljenja materijale više nije moguće izvaditi van.

Details

Meki uvez

Podrazumijeva umetanje gotovih materijala u personalizirane korice izrađene po Vašoj želji, ideji i dizajnu. Korice se izrađuju iz jednog komada tanjeg kartona sa hrbtom. Pripada u trajniju vrstu uveza jer nakon ljepljenja materijale više nije moguće izvaditi van.

Details

Tvrdi uvez

Najčešće se koristi za završne i diplomske radove, a podrazumijeva umetanje gotovih materijala u unificirane korice sa zlatotiskom. U ponudi imamo tamno plave, svijetlo sive, tamno sive, crvene i bijele korice sa mogućnošću tiska zlatnih, srebrnih, bijelih, crvenih ili plavih slova. Naša preporuka je da nam pripremu za tisak korica dostavite u PDF formatu, a…

Details

Uvez u registrator

Podrazumijeva umetanje i sortiranje gotovih materijala u registrator. Svaki registrator dolazi sa pripadajućom kutijom, a u ponudi imamo registratore raznih boja.

Details